31 oktober | Vanguard event

Het is weer tijd voor een dagje Amerikaanse fashion bij BAZZ Jeans & Casual tijdens het Vanguard event op zaterdag 31 oktober. Graag laten wij je deze dag de fantastische nieuwe collectie van dit stoere en robuuste merk zien.

De herfst/wintercollectie van Vanguard zit vol met verrassende items. Bijvoorbeeld stoere special edition jeans, maar ook meer klassieke items als het Ambassador Shirt. De bekende Vanguard blauwtinten worden dit najaar gecombineerd met warme tinten als oranje, warm rood en groen. De collectie kenmerkt zich door kwalitatieve items, die zeer aangenaam zijn om te dragen. Er is veel gebruik gemaakt van luxere stoffen en bijzondere details met een knipoog naar de jaren vijftig.

Kortom; er is weer genoeg te ontdekken tijdens het Vanguard event op 31 oktober. En zoals je van ons gewend bent ligt er deze dag ook weer een presentje voor je klaar. Bij aankoop van een item uit de Vanguard collectie krijg je een stoere zonnebril cadeau. Wij kijken er naar uit je 31 oktober weer te zien!