Nieuw merk: Cast Iron

We hebben er weer een nieuw merk bij: Cast Iron.
Cast Iron biedt moderne menswear voor jonge mannen die ambitieus en zelfbewust zijn. Mannen die individualistisch zijn en het aan durven hun eigen stijl te tonen. Cast Iron staat bekend om zijn klassieke items met een modern tintje; van handgemaakte vintage denims en ruw breigoed tot gecoate jeans en lederen jassen. Elk kledingstuk is vanuit de basis ontworpen met de Cast Iron signatuur. Allemaal met aandacht voor detail en vervaardigd uit hoogwaardige materialen. De look en feel van het merk wordt weerspiegeld door vijf waarden: Masculine – puur met een attitude, Sophisticated – gevoel voor stijl, Distinctive – uitzonderlijke details en stoffen, Conscious – zorgvuldig geselecteerde materialen, Unpolished – energiek, rauw en opstandig.

De Cast Iron Premium Denim collectie draait niet om het standaard proces van droge denim. Terwijl de meeste denims worden gemaakt op basis van droge en onbehandelde stoffen, gebruikt Cast Iron altijd gecoate materialen. De stof wordt gewassen, behandeld en verweerd is om te zorgen voor de onderscheidende, ongepolijste uitstraling van een Cast Iron denim. Het maakt niet uit hoe lang je je Cast Iron denim draagt, zal de coating altijd blijven.
Het Premium Denim fit aanbod bestaat uit drie denim fits: Riser Slim, Cope Tapered & Flask Straight. Alle denims zijn gemaakt van een elastisch materiaal om de flexibiliteit en comfort en er is altijd een fit die bij jouw stijl past.

Kom langs en ontdek ons mooie aanbod Cast Iron!