PROEF HET NIEUWE MODESEIZOEN

Terwijl we nog even genieten van een prachtige nazomer zijn onze styling adviseuses druk in de weer met het voorbereiden van de winkel op het nieuwe modeseizoen. Fijne breisels, rijke stoffen en laagjes voor de koudere dagen vullen de winkel.

Nieuwe herfst/winter collecties

De paspoppen worden omgekleed, de etalages omgetoverd. Onze winkel in de Oud-Beijerlandse Oost-Voorstraat vult zich weer met collecties voor de herfst- en winterperiode. Zomerse jurken maken plaats voor maxi jurken met truien en leerlook rokken. Voor de heren zijn er weer prachtige, nieuwe jeans, truien en colberts. Het nieuwe modeseizoen kenmerkt zich dit jaar door warme tinten als bruingrijs, beige en brique. De materialen zijn luxe en comfortabel.

Vertrouwde en nieuwe merken

Natuurlijk weet een ieder dat je bij ons terecht kunt voor jeans met een uitstekende pasvorm van merken als MAC en Vanguard. Ook topmerken als Alchemist, PENN & INK, Notes nu Nord en Cast Iron zijn zeker het ontdekken waard. Nieuw zijn deze herfst de damesmerken Xandres en Mos Mosh.

Altijd advies op maat

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan snel eens langs. Onze styling adviseuses geven je een persoonlijk advies, gebaseerd op jouw eigen smaak en wensen. Vind je winkelen in deze tijd nog wat spannend, dan kun je ook een personal shopping afspraak maken. Bel daarvoor even naar de winkel.