Vanguard Event | 14 mei

Graag nodigen wij je weer uit voor het Vanguard Event bij BAZZ Jeans & Casual op zaterdag
14 mei aanstaande. Met veel plezier laten wij je dan de stijlvolle en zomerse kledingitems uit de nieuwe collectie zien. Uiteraard maken we er een gezellige dag van, waarbij onze adviseurs je naast een goed advies ook van een lekker hapje en drankje voorzien. En koop je voor €129,- aan Vanguard items? Dan krijg je van ons een stoer Vanguard t-shirt cadeau.

Nieuwe Vanguard zomercollectie
De designers van Vanguard hebben zich voor de nieuwe collectie laten inspireren door de beroemde Highway 1 in Amerika. Deze bekende snelweg loopt van Seattle naar Los Angeles door een zeer divers landschap. Het wisselende decor in dit landschap en de verschillende steden die aan de snelweg zijn gelegen zijn terug te vinden in de collectie-items. Bijvoorbeeld in de contrasten en kleuren en een opvallende combinatie tussen de ruige uitstraling van het platteland en de moderne flair van de steden. Dit seizoen biedt Vanguard weer een fantastische collectie die voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die je van Vanguard gewend bent.

BAZZ sponsort het goede doel
Tijdens het Vanguard event vindt de 25e editie van de Roparun plaats. BAZZ Jeans & Casual sponsort het Vanguard Roparun team. Vanguard ontwikkelde een uniek Roparun 2016 t-shirt dat bij ons te koop is voor €29,95. De volledige opbrengst van deze shirts komt ten goede van het Vanguard Roparun team. Zo kun jij ook een bijdrage leveren aan deze actie voor mensen die vechten tegen kanker.

Wij kijken er naar uit je te zien op 14 mei. Graag tot dan!